2011. július 15., péntek

HTPC Antec Fusion, Asus, Core, Néma, HDMI, Full HD

HTPC Antec Fusion, Asus, Core, Néma, HDMI, Full HD:
Eladjuk a HTPC itt

A PC-ben össze, csak a legjobb minőségű alkatrészek és a beépített hardver is nagyon csendes. A nemes Antec Fusion Remote esetben köszönhetően a hi-méretű jól illeszkedik a hi-fi állvány a nappaliban keresztül a távoli vezérlése a kanapén, és akkor jelenik meg a kijelzőn különféle adatokat (pl. cím az aktuális MP3 szám). Az integrált grafikus az Asus alaplap egy teljes HD kompatibilis. Kép és hang keresztül kell továbbítani a HDMI csatlakozást közvetlenül a TV-esküvőre. A Phenom X3 8750 három maggal, köszönhetően a feltételezés elég erő, több kihívást jelentő feladatok, a hűtő Scythe Andy Samurai Mester CPU hűtő. Az Enermax táp biztosítja keresztül 80 + Zetifizierung nagy hatékonyság és a kábel segítségével a tiszta megjelenés esetében. A hardver műszakilag és optikailag az 1A állapotban működik megfelelően. Jön egy állat-mentes Nemdohányzó háztartás.

Ügy: Antec Fusion Remote Silver
Alaplap: ASUS M3N78-EM (HDMI, eSATA)
Videó kártya: alaplapi (nVidia GeForce 8300)
CPU: AMD Phenom X3 8750 (3x 2,4 GHz)
RAM: 2 GB PC-800 DDR2 (2 x 1 GB, 2 slot ingyenes)
HDD: 500GB Samsung SATA II (HD502IJ)
DVD író: LG GH22NS
PSU: Enermax Liberty Eco 400 W (kábelrendező, 80 + hiteles)
CPU hűtő: Scythe Andy Samurai Master (passzív)

Ugyancsak a tartozékokat, hogy látod egy képernyőn (távirányító, kézikönyvek, CD meghajtó, nem épült a hálózati kábel, csavarok, stb.) Kérésre a PC látogatható előzetes bejelentkezés alapján.

Ez a magántulajdon eladása, az európai uniós jog azt kizárják a garancia, garancia-és kitoloncolási politikát. Kérjük, ne kínálunk Önnek, ha nem ért egyet. Ha kétségei vannak, kérjük kérdezze, mielőtt ajánlatot.
Ár: 279 EUR VB